Login | Cont nou
MENIU WEBSITE
 1. HOME
 2. DESPRE NOI
 3. NOUTATI
 4. PRODUSE
 5. SERVICII
 6. PREZENTARI / DOCUMENTATIE
 7. GALERIE FOTO/VIDEO
 8. TERMENI SI CONDITII
 9. LINKURI UTILE
 10. BLOG
 11. CONTACT
ABONARE NEWSLETTER

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

sigle
SOLICITA OFERTA/INFORMATII
Utilizator: Neautentificat

STERA CHEMICALS PROTEJEAZA MEDIUL

protejam mediulSTERA CHEMICALS protejeaza mediul prin finantarea activitatilor  de colectare si reciclare a ambalajelor.

In anul 2014, contributia financiara a companiei Stera Chemicals pentru recuperarea si reciclarea deseurilor de ambalaje post- consum a fost de 16.536 lei.

Astfel, Stera Chemicals a sustinut financiar, in anul 2014:

-cu 834 lei, infrastructura sistemului de colectare separata  a ambalajelor de la populatie, a carui implementare a inceput in 2007;

- cu 556 lei, derularea …unor campanii si programe de informare si educare a cetatenilor, gen :   “ECOlimpiada elevilor” /proiect educational desfasurat in scolile din Romania, continand 2 etape:didactica si educationala si “Orasul Reciclarii 2014″ /competitie anuala ce are ca scop premierea celor mai performante servicii de colectare separata a deseurilor de ambalaje, la nivel national.

In anul 2014, peste 4 milioane de locuitori au fost implicati  in aceasta competitie.

Prin reciclarea ambalajelor, Stera Chemicals a contribuit la reducerea cu 152 tone a emisiilor de gaze cu efect de sera.