Login | Cont nou
MENIU WEBSITE
 1. HOME
 2. DESPRE NOI
 3. NOUTATI
 4. PRODUSE
 5. SERVICII
 6. PREZENTARI / DOCUMENTATIE
 7. GALERIE FOTO/VIDEO
 8. TERMENI SI CONDITII
 9. LINKURI UTILE
 10. BLOG
 11. CONTACT
ABONARE NEWSLETTER

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

sigle
SOLICITA OFERTA/INFORMATII
Utilizator: Neautentificat

INDUSTRIA CHIMICA, CEA A PLASTICULUI SI A CAUCIUCULUI – CELE MAI MARI SI DINAMICE SECTOARE INDUSTRIALE DIN U.E.

pouring
Industria chimică impreuna cu industria plasticului şi a cauciucului creează aproximativ 3,1 milioane de locuri de muncă, în mai mult de 83 000 de societăţi din UE. În anul 2012, vânzările de produse chimice în UE s-au ridicat la cifra de 539 miliarde de euro, ceea ce reprezintă aproximativ 20 % din vânzările mondiale – cu tendinte de crestere si in anul 2013 -2014. Cadrul reglementar are un impact important asupra industriei chimice. De aceea, calitatea legislaţiei şi aplicarea corectă a acesteia sunt de mare importanţă atât pentru atingerea obiectivelor privind sănătatea şi mediul, cât şi pentru competitivitatea industriei chimice.
http://ec.europa.eu/enterprise/sectors/chemicals/index_ro.htm
STERA CHEMICALS respecta cu strictete toate Reglementarile in vigoare referitoare la punerea în aplicare corectă a REACH (înregistrarea, evaluarea, autorizarea şi restricţionarea substanţelor chimice) şi CLP (clasificarea, etichetarea şi ambalarea substanţelor şi a amestecurilor).