Login | Cont nou
MENIU WEBSITE
 1. HOME
 2. DESPRE NOI
 3. NOUTATI
 4. PRODUSE
 5. SERVICII
 6. PREZENTARI / DOCUMENTATIE
 7. GALERIE FOTO/VIDEO
 8. TERMENI SI CONDITII
 9. LINKURI UTILE
 10. BLOG
 11. CONTACT
ABONARE NEWSLETTER

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

sigle
SOLICITA OFERTA/INFORMATII
Utilizator: Neautentificat

02.02.2016 FUNGICIZI PENTRU HARTIE REZISTENTA LA MUCEGAI !!

Hartia este un produs natural! Nu o deteriorati cu aditivi periculosi! Este dificil atunci cand ai nevoie de o hartie rezistenta la mucegai cum ar fi hartia pentru ambalarea sapunului, hartia pentru etichsipaper-640x300[1]ete sau benzi gips carton. Sunt doar cativa fungicizi inregistrati care pot fi utlizati pentru hartie. Sunt foarte putini, insa care pot fi eficienti si recomandati atunci cand intra in contact cu utilizatorul. Stera Chemicals , reprezentant Lanxess Germania ofera ca prima solutie substanta activa THIABENDAZOL care poate indeplini aceste cerinte.  CURATA & PROTEJEAZA  Thiabendazol este substanta activa sub forma de pudra care se gaseste in produsul METASOL TK 100, produs Lanxess.  Sunt disponibile si dispersii sub numele de AZOTECH si SPORGARD care combinate cu alte substante au un profil asemantor ca si toxicitate si pot oferi un spectru mare de eficacitate, indeplinind cele mai dificile solicitari.

Acesti fungicizi se recomanda a fi aplicati pe stratul de hartie ori in presele / masinile de taiere/ dimensionare. Recomandarea de dozare este de de 600- 800 ppm substanta activa din Metasol TK 100 , Sporgard, Azotech sau 70 g/ mp hartie pentru a obtinerea testului TAPPI T 487  Avantaje:  – Profil toxicologic excelent – Eficienta fungicida – Fara ingalbenire, fara miros – Rezistenta excelenta la caldura  – Rezistenta la baze, recomandat pentru pH >10 – INREGISTRARE GOBALA :  -BPR ( Europa) pentru TP 7, TP 9 si TP 10 ( Sporgard si Azotech in 2016) – EPA ( USA)