Login | Cont nou
MENIU WEBSITE
 1. HOME
 2. DESPRE NOI
 3. NOUTATI
 4. PRODUSE
 5. SERVICII
 6. PREZENTARI / DOCUMENTATIE
 7. GALERIE FOTO/VIDEO
 8. TERMENI SI CONDITII
 9. LINKURI UTILE
 10. BLOG
 11. CONTACT
ABONARE NEWSLETTER

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

sigle
SOLICITA OFERTA/INFORMATII
Utilizator: Neautentificat

EXCELENTA IN DOMENIUL PARFUMURILOR- SYMRISE A CASTIGAT PREMIUL FRANCEZ FIFI 2015

 • Symrise se afla printre castigatorii premiului FiFi in anul 2015
 • A inregistrat un succes la categoria “ Cel mai bun parfum feminin de piata de masa”
 • Premiul pentru L’Oréal Eau Jeune Double Je

 

Symrie a castigat unul dintre prestigioasele premii FiFi 2015 oferit de Asociatia parfumurilor din Franta. L’Oréal Eau Jeune Double Je s-a dovedit a fi de success pentru categoria Cel mai bun parfum pentru dama de pe piata de masa. Parfumierul Symrise Evelyne Boulanger a creat elementul castigator.

 

Premiile FiFi 2015 au avut loc in Paris, la Pavilionul D’ Armenonvile in data de 7 aprilie 2015. In fiecare an, asociatia parfumierilor din Franta ofera celui mai de succes parfum din anul anterior acest tip de premiu. In 2015, 16 parfumuri au primit premiul FiFi. Printre acestea a fost si premiul pentru cel mai bun parfum pentru femei de pe piata de masa L’Oréal Eau Jeune Double Je.

 

Parfumierul Evelyne Boulanger a compus acest parfum si i-a dat un iz lemnos floral. Acesta reflectă legatura dintre caracteristicile parfumului si modul in care este definit brand-ul firmei.
Aceste premii FiFi au o oarecare istorie de castig pentru acest brand. Totul a inceput in 1993 cu parfumul Demon, care inca este un best seller al acestui brand.

 

Juriul este format din personalitati din domeniul artei si al culturii si are ca si presedinte pe Jean Paul Gaultier. A 23-a editie a acestor premii a adunat peste 470 de profesionisti si jurnalisti. In timpul cinei festive, s-au anuntat castigatorii premiilor FiFi 2015.

 

“Sunt Mandru de faptul ca parfumul meu a castigat unul dintre prestigioasele premii FiFi. Am pus in procesul de dezvoltare al acestui parfum pasiune si dedicatie, patrunzand adanc in lumea consumatorilor. Am urmarit sa le ofer un parfum care sa le defineasca cu adevarat persoonalitatea” a afirmat Evelyne Boulanger, parfumier Symrise si creatorul L’Oréal Eau Jeune Double Je.