Login | Cont nou
MENIU WEBSITE
 1. HOME
 2. DESPRE NOI
 3. NOUTATI
 4. PRODUSE
 5. SERVICII
 6. PREZENTARI / DOCUMENTATIE
 7. GALERIE FOTO/VIDEO
 8. TERMENI SI CONDITII
 9. LINKURI UTILE
 10. BLOG
 11. CONTACT
ABONARE NEWSLETTER

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

sigle
SOLICITA OFERTA/INFORMATII
Utilizator: Neautentificat

TIMPUL TAU CONTEAZA PENTRU NOI. PRELUARE COMENZI IN MAXIM 15 MINUTE.

Campanie SteraChemical

Dragi parteneri,

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o modalitate de reducere a timpului dumneavoastra de asteptare la preluarea comenzilor de la Stera Chemicals, prin optimizarea fluxurilor noastre interne.

Timpul tau conteaza pentru noi” reprezinta o modalitate prin care dumneavoastra economisiti timp printr-o preluare rapida a marfurilor de la noi (in maxim 15 minute), iar noi ne reducem intreruperile pe fluxurile de lucru.

Asadar, pentru comenzile la care primim confirmare din partea dumneavoastra pana la ora 16:00, garantam ca le veti prelua de la noi incepand cu ziua urmatoare in maxim 15 minute de la momentul prezentarii delegatului la biroul facturare.

In acest scop colegii nostri vor pregati comanda incepand din momentul confirmarii acesteia de catre dumneavoastra, iar cand se emite factura va este transmis un mesaj SMS de informare, ca o confirmare din partea noastra ca marfa e pregatita.

Informatii suplimentare puteti solicita la numarul de telefon 0749.15.15.51 sau le gasiti in flyerele existente la facturare.

O zi cu spor!

Echipa Stera Chemicals