Login | Cont nou
MENIU WEBSITE
 1. HOME
 2. DESPRE NOI
 3. NOUTATI
 4. PRODUSE
 5. SERVICII
 6. PREZENTARI / DOCUMENTATIE
 7. GALERIE FOTO/VIDEO
 8. TERMENI SI CONDITII
 9. LINKURI UTILE
 10. BLOG
 11. CONTACT
ABONARE NEWSLETTER

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

sigle
SOLICITA OFERTA/INFORMATII
Utilizator: Neautentificat

FOLOSIREA TRICLOSANULUI A FOST INTERZISA IN PRODUSE COSMETICE !

In SUA, statul Minnesota a fost interzisa folosirea triclosanului in produse de ingrijire corporala incepand cu 1 Ianuarie 2017. Procter & Gamble anticipa aceasta miscare si a inceput promovarea “TRICLOSAN FREE” in pasta de dinti CREST si a anuntat ulterior eliminarea Triclosanului din toate produsele sale pana la finalul anului 2014 iar Johnson&Johnson pana la finalul anului 2015.
Triclosanul este cea mai des folosita substanta antibacteriana si se gaseste in peste 75% din sapunurile lichide si geluri de dus din SUA. Este un agent antimicrobial foarte eficient provoaca insa rezistenta.
Folosirea triclosanului pentru curatarea suprafetelor din bucatarii poate duce la formarea unor bacterii rezistente periculoase pentru om. Un alt prericol potential este acumularea triclosanului in apele de suprafata si descompunerea acestuia in dioxina.

STERA CHEMICALS SRL are in portofoliu o gama de biocizi si dezinfectanti profesionali de la LANXESS comercializata sub numele de PREVENTOL!!!

http://sterachemicals.ro/site/categorii/biocizi/

Alecsandru Rasidescu, 21.05.2014